Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Linus Lundqvist fortsatte att visa vägen med en eftertrycklig dubbelseger när Formula Regional Americas sparkade igång den andra halvan av säsongen i tryckande Florida-hetta på Sebring International Raceway. Han har nu vunnit 10 av årets 11 race.
 
 
I oktober genomförs shoot-outen, det första steget i FIA:s satsning Girls On Track – Rising Stars och två svenska tjejer finns med på plats. Astrid Almlöf och Milla Sjöstrand.
 
Svensk Bilsport har för närvarande landslag i fem sportgrenar. Just nu planeras det för kommande årets uttagningar till landslagsgruppen. Är du kanske en framtida landslagförare. Skicka in en intresseanmälan och presentera dig och dina planer.
 
 
Han kom, han såg, han segrade – men i två månaders tid har mästerskapsledande Linus Lundqvist tålmodigt väntat på att få skriva nästa kapitel i Formula Regional Americas. Till helgen är det nystart i Florida.
 
Syskonen Bäckman är i helgen 25–27 september tillbaka i TCR Europe mästerskapet efter drygt 2 veckors uppehåll.
 

Ny medlem i SBF

(2020-09-24 09:33)
 
Regeringen har beslutat att ge idrottsrörelsen 1 miljard kronor i förlängt stöd på grund av corona. Inom kort kommer idrottsföreningar kunna ansöka om stöd för andra halvåret 2020.
 
Autoracing är specialister på motorsport och performance, med ett brett sortiment av produkter från kända varumärken som står för kvalité, säkerhet och prestanda. Nu öppnar de upp hela sitt utbud och sin kompetens mot slutkund med en ny webbshop.
 
Det blev en revansch från fjolårets pallmiss för Tommie Svärd som nu kan titulera sig svensk mästare i Crosskart Xtreme. Det stod klart när han och övriga crosskartförare i helgen gjorde upp om SM-medaljerna.
 
 

Dött lopp i Falkenberg

(2020-09-23 07:51)
 

Falkenberg Classic

(2020-09-23 07:49)
 
 

Du gillar väl vår facebooksida?

Postadress:
Skillingaryds MK - Bilsport
Skolgatan 10
56830 Skillingaryd

Kontakt:
Tel: 0706321467
Fax: 039336269
E-post: info@ssmk.se

Se all info